ЗАБАВА

Овој инженер го решил проблемот за една минута

ECA
Страница на Фејсбук „Impressive World“ објавила импресивно видео. Станува збор за едноставен и интересен трик, кој ретко кому би му паднал на памет.

За ваков проблем докторо би препорачал сечење на прстот, златар сечење на прстенот, но овој инќенер го решил за една минута.

Погледнете како да извадите заглавен прстен од вашиот прст:

Loading...

Related posts