ЗАБАВА

Овој одговор за Валентајн стана хит

ECA
Свети Трифун или Свети Валентин кој празник повеќе го славите? одговорот на ова момче е урнебес, старо но вреди да се потсетиме на ова видео.

св. Трифун или св. Валентин

св. Трифун или св. Валентин кој празник повеќе го славиш ? – ….

Posted by KAMAJ.net on Saturday, 13 February 2016

Loading...

Related posts