vesti24.mk
ЖИВОТ

Пластиниот хирург откри: Колку пластика има во Карлеуша?

ECA

Пластичниот хирург на Јелена Карлеуша ги откри тајните на пејачката за нејзиниот изглед. Нејзиниот хирург Оливера Лазаровиќ реши јавно да проговори за пластичните операции на пејачката.

Јелена Карлеуша има направено операција само на градите, овој факт можеби многумина ќе разочара, но тоа го направи поради здраствени причини. Неодамна, ја оперирав Карлеуша цели шест часа за да ја спасам, открива докторката.

Докторката додава дека многумина ја прашуваат дали навистина таквото тело е дар на природата.

– Сите ме прашуваат дали навистина Јелена е природна, се е тоа дар од нејзината мајка Дивна, Жените секојдневно доаѓаат кај мене со фотографија од Јелена, го сакаат нејзиниот стомак, усни, нос и јаболчници, но сепак најголем хит е нејзиниот задник, вели Оливера, пластичниот хирург на Јелена Карлеуша.

Loading...

Related posts