vesti24.mk
ЖИВОТ

Поради оваа водителка емисијата за фудбал ја гледаат сите: Најкратка можна сукњичка, а гаќичките …

ECA

Кога таа ќе ги прекрсти нозете никој не мисли на фудбал. Ако ве интересира, името на оваа убава девојка е Алис Бертели и работи во една Италијанска телевизија.

Погледнете зошто емисиите кои што таа ги води се исклучително гледани. Веруваме дека ќе ве интересира и ќе сакате да ги погледнете видеата подолу, посебно љубителите на италијанскиот фудбал.

Можеби некои од вас ја знаат, но како и да е оваа водителка заслужува внимание.

Погледнете ги видеата од неколку емсии подолу.

https://youtu.be/vDmUcTURdEg

https://youtu.be/bbeY3gzfqtE

Loading...

Related posts