vesti24.mk
ЖИВОТ ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Познатите порно актери откриле што сè се бара од нив на сетовите

ECA

Големиот полов орган не е единственото нешто кое е важно за да успеете во порно индустријата. Порно актерите конечно откриле што постојано се бара од нив за време на снимањата и без што ниту еден маж не може да стане успешен.

Актерот и продуцент Адам Гласер, познат под уметничкото име Сејмор Батс, открил дали обдареноста е навистина толку важна.

“Просечната должина на пенисот во порно индустријата изнесува 20 центиметри. Ретко кога порно актерите имаат помали пениси, поголемиот дел ја надминуваат и оваа големина”, изјавил тој за “Men’s Health”.

Освен должината на “алатот”, порно актерите откриле дека е важно и брзо да постигнувате ерекција.

“Морате да постигнете ерекција во многу краток рок, без оглед на тоа колку луѓе се во тој момент со вас. Нашата задача е актерката да изгледа што подобро и да ужива во сексот, а ерекцијата е составен дел од тоа. Во моментот кога ги спуштаме панталоните, нашиот пенис мора да биде еректиран”, открил порно актерот Џејмс Дин за списанието

View this post on Instagram

Like a monkey ready to be shot into outer space

A post shared by James Deen (@jamesdeen) on

Гласер, кој е режисер на порно филмови, изјавил дека снимањето на порно по правило трае до два часа, а во тој период порно актерот мора задолжително да има ерекција.

“Мажот кој учествува во снимањето на порно филм мора постојано да има ерекција, дури и во текот на кратките паузи во снимањето кои траат и по 10 минути”, открил тој. Со него се сложил и актерот Рајан Дрилер.

“Издржливоста е многу поважна од големината на пенисот. На актерите знае да им стане многу напорно по еден час снимање, што значи дека дури и ако природно имаат добра издржливост, често мора да пијат Вијагра. Некои актери дури добиваат и инјекции во пенисот за да издржат при снимањето”, признал Дрилер.

Loading...

Related posts