ЗАБАВА

Пред да одите на одмор фотографирајте го шпоретот во кујната

ECA
Сите знаеме колку е стресно кога седиме некаде на гости, шетаме надвор или сме на одмор, а постојано се прашуваме во главата дали сме заклучиле, дали болјерот и шпоретот се исклучени, дали прозорците се затвворени, а вратите заклучени.Летово за да немате вакви главоболки, ви препорачуваме да го фотографирате станот пред да одите на одмор, и тоа фотографирајте го шпоретот одблиску, потоа болјерот и станот воопшто за прозорците, па ако помислите дали е се во ред дома, и сами ќе бидете свесни дека нема потреба за грижи кога ќе ја погледнете фотографијата.

Секако ова можеби им звучи чудно и смешно на некои луѓе, но постојат луѓе кои навистина паничат околу овие нешта.

извор: скопје24

Loading...

Related posts