Принова на македонската музичка сцена: Дарија ќе биде следната раперка

Раперот Дарко Масларковски или познат како еден од близнаците на дуото „Пука козметика“ стана татко.

На свет пристигна малата Дарија, а среќниот татко ја објави веста на својот Фејсбук профил.

– Денеска го добив мојот најдобар продукт, мојот генетски наследник, мојата крв и лоза. Да е жива и здрава и голема да расте мојата ќерка Дарија – напиша Дарко означувајќи ја и својата сопруга Марија.

Дуото „Пука козметика“ навистина успеаја да се пробијат на македонската музичка сцена уште пред неколку години, а ги охрабруваме сега со нови сили да ја продолжат нивната музичка кариера.

Тие беа познати како дел од „бандата“ со Слаткаристика и Тони Зен, но и подоцна како „Токсикологија“.

Славните близнаци од Ново Лисиче, Дарко и ЖАрко беа и првите кои ги воведоа алтернативните музички награди во Македонија.

Дарија, навистина ќе расте во музикално опкружување, па останува да видиме кој правец во музиката ќе го фати таа.

Loading...