vesti24.mk
МАКЕДОНИЈА

Рајевски поднесе оставка од директорска позиција во НЛБ Банка

ECA
Љубе Рајевски долгогодишен директор во НЛБ Банка си поднесе оставка.

На седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 27 месецот, Љубе Рајевски, поднел писмено барање за откажување на менаџерскиот договор исклучително од лични причини, со што останува на фукцијата се до крај на годината, стои во известувањето до Македонската берза од страна на НЛБ.

Loading...

Related posts