ЗАБАВА

Разбеснетиот бик го препозна човекот кој го хранел

ECA

Кога сите се криеја зад оградите и се чудеа како да го смират бикот, дојде човекот без страв дека ќе го повреди.

извор:мотика

Loading...

Related posts