vesti24.mk
АВТОМОБИЛИ

Револтиран купувач во Србија шири антиреклама против Мерцедес

ECA

На социјалните мрежи се појавија фотографии од изреволтиран купувач на автомобил во Србија.

Тој купил Мерцедес, но, според него, прерано се расипале некои делови на автомобилот, а гаранцијата не му била признаена.

Имено, тој на својот автомобил напишал “Мерцедесот е ѓубре. По 13.000 километри сменет е анласерот, а сет квачилото на 30.000 километри и не била признаена гаранцијата”.

Фотографијата се појавила на Инстаграм-стори, кадешто е означена официјалната страна на Мерцедес во Србија.

Loading...

Related posts