ЗАБАВА

Роналдо се избања во фонтаната на плоштад (3 фотки)

ECA

Жешкото време во Скопје го натера Роналдо да влезе во фонтаната „Воин на коњ“ и малку да се разлади 🙂

* Веста е измислена и фотките се монтажа со цел да ве насмеат.

Loading...

Related posts