vesti24.mk
МАКЕДОНИЈА

Само будалите ќе плаќаат даноци!

ECA

После условната казна на Талевска само кретените ќе плаќаат даноци во оваа вукојебина.

Тричковски консалтинг им препорачува на сите даночни обврзници да не и плаќаат на државата ебан денар, при што, слободни сме на сите да им ја презентираме единствената фантастична опција да не бидат откриени како неплаќачи односно да останат побогати за неплатените даноци и уште една опција, помалку добра од првата, но многу подобра од таа да ги плаќаат даноците благовремено: истрага, пријава, подготовка на судскиот процес, судски процес и по пет-шест години натегање, условна казна, меѓу другото и врз основа на преседанот Ивона и развлечено уплаќање на утаените даноци без камата и камата на камата, односно со чиста добивка од 300 отсто!

Не мора да одите во Белград, драга пријатели, јер тога нема ни у Беиграду!

Бранко Тричковски – Фејсбук статус

Loading...

Related posts