vesti24.mk
ЖИВОТ

Само во Бугарија: Реакцијата на таткото кога жена му роди темнокожо бебе (видео)

ECA

Сите со нетрпение го чекаат доаѓањето на нивното бебе на овој свет! Се коментира на кого повеќе ќе личи бебето, со каква коса ќе биде, дали ќе биде високо и умно.

И најважното од сѐ е, се разбира, да е здраво и среќно. Ова семејство кое ќе го видите исто со нетрпение го очекуваше своето бебе.

Таткото се врткаше наоколу изнервиран од долгото чекање, но најпосле го повикаа за првпат да си ја види својата ќерка Катрин.

Но, што се случи кога влезе во собата?

На негов шок, малата Кетрин се покажа со…црна боја на кожата.

Со оглед на тоа што и двајцата родители се бели, реакцијата на таткото беше да ја напушти болницата.

Самите лекари биле стаписани и не знаеја како да го успокојат и смират разгневениот татко.

Следуваат жестоки обвиненија кон мајката дека го изневерила, но таа се колне дека е невина и дека не била со друг.

извор: мотика.ком.мк

Loading...

Related posts