ЗАБАВА

Семејството дошло да го види бебето – Не ни очекувале дека ќе ги чека шок

ECA
Тереза Слејтер дознала дека е бремена со своето петто дете. Меѓутоа, овој пат таа и нејзиниот сопруг одлучиле сѐ да направат поинаку. Чувале сѐ во тајност и на семејството не го кажале ниту полот на детето. Токму затоа изнанедувањето било големо.

Тереза била бремена со близнаци.

Кога семејството дошло на посета сите членови биле шокирани.

Погледнете ја оваа интересна ситуација:

извор : репортер

Loading...

Related posts