vesti24.mk
БИЗНИС СВЕТ

ШОКАНТНИ ПРЕДВИДУВАЊА НА ДАНСКА БАНКА

ECA

Биткоинот ќе порасне на 60.000 долари, а овие 2 земји ќе го закопаат.
Данска Саксо банка е позната по своите “шокантни” новогодишни прогнози. Оваа година предвидува дека Русија и Кина ќе ја намалат вредноста на биткоинот и ќе престанат да тргуваат нафта со американски долари.
Остар пад на вредноста на биткоинот.
Банката предвидува дека крипто-валутата ќе порасне на 60.000 долари, со пазарна капитализација над 1 милијарда долари, но потоа Русија и Кина ќе го нападнат валутата со заеднички сили.
Прекинување на трговијата на нафта со американски долари со Русија и Кина.
Најновите податоци покажуваат дека Русија е најголемиот извозник на нафта во Кина.

Loading...

Related posts