ЗАБАВА

(шокантно фото) Голема нужда на наплатна кај Куманово

ECA

Гужвите на автопат, тешко ги поднесуваат сите граѓани, или некои и не ги поднесуваат воопшто. Дефинитивно сме далеку од Европска унија, како со автопатотите кои ни се без јавни тоалети така и со граѓаните кои уринираат на нив.

Оваа фотографија, покажува конкретно каква е состојбата на нашите патишта, патарините често можеме да ги начекаме затворени при налет на гужва, на нив да чекаме со саати повеќе отколку на граничен премин, нема јавни тоалети, а народот кој се вози полн со животински инстикти.

извор:скопје24

Loading...

Related posts