МАКЕДОНИЈА

ШОУМЕНОТ БОКИ ЈОВАНОВСКИ ПРОДОЛЖУВА ДА ЈА ДРМА МАКЕДОНИЈА СО ХУМАНИТАРНИ ПОДВИЗИ : ТОЈ ЈА ПОМОГНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ДОМОТ НА СЕМЕЈСТВОТО НЕШКОВИЌ!!! ДА ЖИВЕЕ БОКИ!!!

ECA

Deneska zaedno so tim od Megunarodniot sojuz i novinarskata ekipa od TV 24 koja ja rabotese ovaa storija bevme vo poseta…

Posted by Boki Jovanovski on Monday, 24 July 2017

извор:народенглас

Loading...

Related posts