vesti24.mk
АВТОМОБИЛИ

Што се случува кога на “Југо” ќе му ставиш 5.3 литарски V8 мотор (ВИДЕО)

ECA

За Американците во главно важи за еден од најлошите автомобили во историјата, како што всушност и пишува во описот на видеото. Сепак ова мало “Yugo” од 1988. година може да стане вистински ѕвер кога ќе се поврзе со 5.3 литарски V8 мотор. Достигнува брзина од повеќе од 100 милји на час. И тоа на мраз!

Loading...

Related posts