ЖИВОТ

Сигурно се сеќавате на Ранду и Касандра – Погледнете ги нивните двојници од Балканот!

ECA

Оваа фотографија е стара повеќе од 20 години. На неа се Цеца Ражнатовиќ и Џеј Рамадановски, облечени во кожа, и со аутфит како да одат на аудиција за улогите на Ранду и Касандра во истоимената ултрапопуларна јужноамериканска серија.

Видете и кажете дали сме во право дека ладно можеле да ги добијат улогите?

Само не се распрашавме која е висината што е потребна за улогата на Ранду, за да му предложиме на Џеј да се поткачи на нешто соодветно.

извор:сител

Loading...

Related posts