ЗАБАВА

Скокнал во дупка низ која тече вода а од другата страна го чекало вистинско чудо

ECA

Во близина на Портланд, Јамајка се наоѓа неверојатно чудо на природата – дупката низ која тече вода и во која смеат да скокнат само оние најхрабрите.

Нормално нивниот скок нема да мине без награда, па така на другиот крај ги чека вистински рај.

Водопадот Рич Фолс преполн е со природно изградени дупки кои ги направила водата која тече, а многу од нив во себе кријат подземни пештери.

Ова е уште еден показател колку е природата можна и колку убави работи може да создаде.

Погледнете го видеото.

Jump into a tiny hole in a waterfall

Jump through the "rabbit hole" at this Jamaican waterfall.

Posted by TRAVEL INSIDER on Friday, 21 July 2017

извор:сителтв

Loading...

Related posts