ЗАБАВА

Сопругата во текот на службеното патување му пратила с**си фотки од хотелската соба, арно ама …

ECA

Откако сопругата заминала на службено патување, нејзиниот сопруг побарал од неа да му испрати секси селфи.

Дефинитивно не очекувал дека ќе види таков детал во позадина.

Мажот со својата сопруга Челси веројатно и претходно имале проблеми околу изневерувањето, таа ветила дека нема повеќе да го изневерува, но еве што се случило откако го напуштила градот на неколку дена.

Веројатно сопругот ја научил лекцијата.

Деталот што мажот го забележал се  машките чевли, што сопругата заборавила да ги тргне, па кратко и јасно и кажал дека ќе се јави кај адвокат за да го започне нивниот развод.

 

 

Loading...

Related posts