ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Спасовски: Започна постапка за набавка на униформи на полицијата

ECA

Започна постапка за набавка на униформи.
Задоволна полиција.
Безбедна држава.

(статус на Фејсбук на Оливер Спасовски, министер за внатрешни работи)

Loading...

Related posts