vesti24.mk
ВЕСТИ КУЛТУРА

Страшко Олумчев од Австралија тврди дека Македонија спиела на злато затоа сакале да не поделат?

ECA

На сите да ви биде јасно.. Алшар е една од причините зошто сакаат да не стават во подредена позиција и да не обезличат. Да не направат недефинирана територија со недефиниран народ. Ордите на злото се насекаде околу нас и само нашиот Македонски дух и себесознание ќе не одбранат од сите напади! Сите останати од страна не негираат и си ги гледаат сопствените интереси! Фалсификатите во Македонската историја,присвојувањето ан се што е наше,е јасен показател дека агендата на оние кои го владеат светот и кои со сите сили се трудат да ги заземат сите ресурси,од вода,до минерали и се друго,дестабилизацијата на државата која континуирано ја прават последниве декади е со план и умисла за да не натераат сами да се обезличиме! Македонскиот народ има само еден излез и одбрана! Сенациопнално духовно обединување и помирување и заедничка одбрана на националните интереси! Големите сили,упорно ни инсталираат нивни агенди внатре во државата за да не дорастурат и национално обезличат!

извор:мкдтимес

Loading...

Related posts