ЗАБАВА

Студентка по физика се спремила за препишивање.(ФОТО)

ECA

Тестовите значат многу стрес посебно ако не сте учеле.

Студентката се спремила за препишување.

Таа ги залепила формулите под ноктите кои ќе и бидат потребни за да го положи тестот.

Коментарите се поделени во врска со начинот на кој оваа студентка се решила да го положи испитот.

Некои го фалат нејзиниот начин на препишување додека други ја прашуваат кога имала толку време за да ги напише и залепи формулите под ноктите зошто не го искористила времето за да ги научи истите формули.

Loading...

Related posts