vesti24.mk
ВЕСТИ

Таа е еден од најважните сведоци, го идентификувала телото на Јелена и се сомневаат дека нешто крие

ECA

Милица Маријановиќ, повеќегодишна девојка на Милош Маријановиќ, која се омажи за него додека Зоран беше во затвор ќе сведочи за убиството на својата јатрва Јелена.

Таа неофицијално е еден од деветте сведоци кои се наведени.

Во кривичната пријава против Зоран се наоѓаат луше од семејството на Јелена, пријатели, луѓе кои ја чубале малата Јана, но помеѓу нив е Милица Маријановиќ, поранешна девојка на братот на Зоран а сега венчана сопруга.

Неофицијално се очекува Милица да сведочи против семејството Маријановиќ, за нивните односи во семејството и за ситуацијата после пронаоѓањето на телото на Јелена во каналот.

Милица веќе неколку години била во врска со Милош Маријановиќ, за кого уште на почетокот се сомневаат дека нешто крие, и дека е вмешан во убиството на својата снаа.

За него велат дека е е многу интелигентна личност но многу затворен во себе, и доста време поминува дома и со своето семејство, па баш поради тоа Муилица ќе сведочи за секојдневните случувања во куќата.

Таа постојано се држи на страна од медиумите и се претпоставува дека многу работи кои ги знае за семејството нема да смее да ги каже.

Откако телото на Јелена било пронајдено, Зоран бил во притвор па не можел да оди на препознавање, па порачал да не оди мајката на Јелена зошто тоа би било многу вознемирувачко за неа, па ги предложил братот и снаата да го направат тоа.

Поради нејзината блискост со семејството, и нејзиното присуство секаде каде што одат, но и довербата која ја имаат во неа, од самиот почетокна истрагата, се сомнева дека баш Милица знае многу повеќе отколку што изгледа, и нејзиното сведоштво би можело да помогне во склопување на коцките и решавањето на случајот кој се случи минатата година на 2- ри Април.

Loading...

Related posts