vesti24.mk
ЗАБАВА

Татко поставил камера во детската соба – кога видел што прави мајката со бебето занемел

ECA
Да се заспие бебе умее да биде навистина комплицирана мисија. Додека го држите во раце бебето се смирува, затвора очи, вие мислите дека спие, но кога ќе го ставите во креветче, повторно плаче.

Една мајка се чини претерала, а се е забележано со сигурносната камера, која таткото ја поставил во детската соба.

Таткото вели дека сега му се јавуваат од војска за мајката да ги подучи на тој интересен потег.

Погледнете:

The best thing about having cameras in your house is watching your wife trying to exit the room after putting your son down!! Sometimes you have to use your initiative for your exit!! PS The SA Army are calling me for you to do training on the reverse leopard crawl !!

Posted by Tyrone Morris on Saturday, 14 January 2017

Loading...

Related posts