Uncategorized

Трагедија: Струја утепа татко и син

ECA

ве лица смртно настрадале од струен удар во семејната куќа во славонското село Велишковци кај Белишќе.

Според неофицијалните информации станува збор за татко (67) и син (34) кои загинале од струен удар во нивната куќа, соопшти осјечко – барањската полиција.

извор: сител

Loading...

Related posts