ЗАБАВА

Трап спектакл овој Петок во Midnight Club

ECA

По 2-те успешни изданија на #TRAPTRAPTRAP журките овој петок во Midnight Club со почеток од 21.00ч ќе се одржи и третото издание кое нема никого да остави
рамнодушен.
Вистински спектакл за љубителите на Трап-музиката
Повеќе информации и резервации на 072/302-649

 

 

 

Loading...

Related posts