vesti24.mk

Tag : Агенцијата за вработување

Uncategorized

Самовработување за уште 400 невработени со грантови од …

admin
Самовработување за уште 400 невработени со грантови од 4.000 евра. Од денеска во наредните петнаесеттина денови сите невработени лица ќе имаат можност да аплицираат за...
Uncategorized

Државата дава 4.000 неповратни евра, eве како

admin
Агенцијата за вработување дава 4.000 евра неповратни средства за невработени лица, кои ќе отварат сопствен бизнис, а со оваа мерка предвидено е да се вработат...