vesti24.mk

Tag : “Адам ја бара Ева”

ЖИВОТЕН СТИЛ ЗАБАВА

“Адам ја бара Ева” – реално шоу кои учесниците 24 часа шетаат голи во потрага по љубов.

Ferad Aruc
Доколку мислевте дека сте виделе се во реалните шоуа, се лажете. Реалното шоу “Адам ја бара Ева”, чија изворна земја е Холандија, ги надминало сите...