vesti24.mk

Tag : АКМИС-систем

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Груевски: Ќе ме апсат пред референдумот

Ferad Aruc
Огромната пропаганда на власта против мене и моите соработници се сведува на предмет со кој сакаат да ме затворат во предвечерието на референдумот во предмет