• Home
  • Аленца за Албанците

Tag : Аленца за Албанците

МАКЕДОНИЈА

Алијансата за Албанците: Нема да бидеме дел од некоја нова Влада без претходно одржани парламентарни избори

Ferad Aruc
Алијансата за Албанците ја информира јавноста дека на ниту еден начин нема да биде дел од некоја нова владина гарнитура, на која нема да му