vesti24.mk

Tag : алис бертелли

ЖИВОТ

Поради оваа водителка емисијата за фудбал ја гледаат сите: Најкратка можна сукњичка, а гаќичките …

Ferad Aruc
Кога таа ќе ги прекрсти нозете никој не мисли на фудбал. Ако ве интересира, името на оваа убава девојка е Алис Бертели и работи во