vesti24.mk

Tag : алуминиумска фолија

ЗАБАВА

После ова, никогаш повеќе нема да ја ставате храната во алуминиумска фолија

admin
Дали сте и вие дел од луѓето кои сите остатоци од храна ги замотуваат во алуминиумска фолија, па дури и ја подготвуваат храната во неа?...