• Home
  • Американец

Tag : Американец

ВЕСТИ СВЕТ

Тврди дека доаѓа од 2048 година и дошол „да не предупреди“

admin
Во сојузната американска држава Вајоминг, полицијата уапсила човек кој тврдел дека доаѓа од иднината. Брајант Џонсон дал предупредување за присутните дека „вонземјаните доаѓаат наредната година