vesti24.mk

Tag : Амерички Авион

СВЕТ

Американците објавија уште едно видео: Погледнете колку се приближи рускиот до американскиот авион…

Ferad Aruc
Американската морнарица објави уште една видео снимка која што потврдува дека рускиот ловец му се приближил на американскиот партолен авион на околу 1,5 метри оддалеченост