vesti24.mk

Tag : Амнестиран затвореник

МАКЕДОНИЈА

Амнестираниот рекордер издржал 6 часа: Од Идризово, на улица, па повторно во затвор

Ferad Aruc
Амнестираните криминалци, со чие ослободување требаше да се расчисти пренатрупаноста во затворите им отворија само дополнителна работа на полицајците. Од Идризово , на улица, па