vesti24.mk

Tag : Аналитичар

Uncategorized

Аналитичарот Бранимир Јовановиќ влегува во економскиот тим на владата

admin
Економскиот аналитичар, граѓански активист и поранешен член на Левица, Бранимир Јовановиќ стана член на економскиоттим на новата влада. Јовановиќ можеше да се забележи и на