vesti24.mk

Tag : Ана Бекута

ЗАБАВА

Во шестата деценија се откажа од вистинското име – Ана Бекута ги промени името и презимето

admin
Оваа позната пејачка одлучила во своите лични документи да се откаже од името Надежда Полиќ, кое го има од раѓање, а во оваа постапка ја