vesti24.mk

Tag : Ана Еверс

МОДА

Како ќе изгледаат Манго девојките оваа пролет?

Ferad Aruc
Новата кампања на MANGO за сезона пролет-лето 2018 се фокусира на интимноста, врската меѓу луѓето и повикот кон природата. Моделите Ана Еверс, Амбер Валета и