vesti24.mk

Tag : Ана Франк

ЗАБАВА

Откриена уште една мистерија околу Дневникот на Ана Франк

admin
Користејќи дигитални техники за обработка на фотографии, стручни лица прочитаа две страници од познатиот Дневник на Ана Франк, кои девојката ги прекрила со кафеава заштитна хартија. На...