vesti24.mk

Tag : Ангелина Маркудова

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Уставен суд денеска расправа дали УБК може да прислушува без судски налог

admin
Уставниот суд ја почна расправата за уставноста и законитоста на контроверзниот член 175 од Законот за електронски комуникации, со кој на телекомуникациските оператори во земјава