vesti24.mk

Tag : Ангели

ЖИВОТ

Викторија Сикрет: Откриен планот за исхрана на најубавите модели-жени на светот

admin
Моделите од брендот за долна облека, Викторија Сикрет мора да бидат во одлична физичка форма пред годишните ревии, а токму вака изгледа нивниот план и