vesti24.mk

Tag : Андреа Бачиќ

ЗАБАВА

Босанката која го полуди светот, важи за една од најубавите девојки во БиХ

Ferad Aruc
Девојката што ќе ја видите во продолжение на фотографиите е вистинска бомба. Станува збор за Андреа Бачиќ од Мостар која има 21 година и стуидира