vesti24.mk

Tag : Антон Шкаплеров

ЖИВОТ

Неговата изјава го кренала светот на нозе: Астронаутот тврдел дека во вселената пораснал 9 сантиметри, а сега го вели ова

Ferad Aruc
Јапонскиот астронаут кој претходните денови завршил во вестите поради својот неверојатен раст од 9 сантиметри во три седмици, изјавил дека се извинува поради грешката во