• Home
  • апелационен суд

Tag : апелационен суд

МАКЕДОНИЈА

Владо Јовановски излегува од затворот во Шуто Оризари

Ferad Aruc
Aктерот Владо Јовановски, кој повеќе од два месеца беше во притвор поради настаните во Собранието од 27 април минатата година, излегува од затворот во Шуто
МАКЕДОНИЈА

Чавков со лисици на рацете донесен во судот

Ferad Aruc
Порашениот министер за внатрешни работи, Митко Чавков денеска беше донесен со лисици на рацете во Апелациониот суд, каде судиите на јавна седница ќе расправаат дали