vesti24.mk

Tag : апликации

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

РОДИТЕЛИ, ВНИМАНИЕ: Проверете дали вашето дете ги има овие апликации на мобилниот!

admin
Мобилниот телефон има безброј апликации за да го олеснат животот, но ако сте родител треба да обрнете внимание, бидејќи некои од нив колку наивно и да
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Внимавајте: Овие апликации во вашиот телефон се вистинска мамка за вируси

admin
Со оглед на огромниот број на апликации кои секојдневно се појавуваат, дури и Google не може сите да ги следи и да провери колку истите