vesti24.mk

Tag : аронија

БАЛКАН

Сите на Балканот ја садат оваа билка: Носи десетици илјади евра заработка, а расте и во градините

admin
Аронијата во последно време на Балканот стана исклучително популарна и барана, одлична вест е тоа што овој регион е многу поволен за оваа билка. Многу