vesti24.mk

Tag : Арпакон Јуконгкаев

ВЕСТИ СВЕТ

Спасувачите објавија шокантни детали од пештерата: “Ние не сме херои, овој човек е!”

Ferad Aruc
Водичот на акцијата за спасување на децата и фудбалскиот тренер од пештерата во Тајланд, контраадмиралот Арпакон Јуконгкаев говореше за неверојатната повеќедневна акција. Тренерот и 12