vesti24.mk

Tag : Артан Груби

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Милошоски: Димитров лаже

Ferad Aruc
Димитров лаже дека не се воделе службени документи, рече претседателот на Комисијата ѕа надворешна политика, Антонио Милошоски на денешната седница на комисијата. „Никој ништо не